Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Hüllő Anti-Forrázás Lámpaernyő pedig a Hőt Kibocsátó Meghatározott Hüllő Hő Lámpa Őr Teknősök Csajok Gyík, Kígyó (Fekete)

Hüllő Anti-Forrázás Lámpaernyő pedig a Hőt Kibocsátó Meghatározott Hüllő Hő Lámpa Őr Teknősök Csajok Gyík,

HUF 3333.15
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Távoli-Infravörös Melegítés-A kerámia fűtési izzó, javítja a vérkeringést, a különböző kisállatok, hogy aktiválja a pet molekuláris aktivitást, fokozza a háziállat anyagcserét, javítja az immunrendszer működését, a háziállatok kínálnak a pet megfelelő hőmérsékletű környezetben.Biztonsági Védelemegy lámpa Őr Ketrec, ez hatékonyan megakadályozza a háziállat a forrázás.Anti-Harapás Vas Cső, megakadályozhatja a háziállat a harapás elektromos vezetékek elektromos sokk.Gyors Fűtés Magas Hatásfok-A fűtés világítás teszi hő magasabb, általában 30 másodpercen belül, de folyton egy állandó hőmérséklet elérésekor a bizonyos erő.A szálloda folyamatos fűtés 20.000 óra.A kapcsolót, könnyű irányítani a fűtés lámpa.Könnyű Hely-A horog tetején lámpaernyő kényelmes lóg kisállat ketrec.Vagy lehet helyezni közvetlenül az adott helyen.Alkalmas Minden Típusú Háziállat-Szilárd kerámia alkatrészek ideális mindenféle nedves ökológiai környezet.Alkalmas mindenféle hüllők, teknősök, kígyók, gyíkok, békák, csajok, hörcsög, illetve egyéb háziállat.Szín : Fekete.

Az ajánlat jellemzői

Anyag:
Fém + Kerámia
Szín:
Fekete / Fehér(Opcionális)
Watt:
100W
Csatlakozó:
US plug 110-120V
Méret (Átm.) x (L):
10.5*7cm / 4.1*2.8 inch(Kb.)
A Csomag Lista:
1*Kerámia hőség izzó :
1*Ketrec :
.Figyelem:
1. Ne használja a vizet. :
2. Ne érintse meg a fűtési lámpa, hogy megakadályozza égési sérülések. :
3. Ha a hálózati csatlakozó nem használja, kérjük, húzza ki. :
4. Ezt a terméket csak hőt termel, nem bocsát ki fényt. :
5. Ez a termék továbbra is felmelegszik után van-e kapcsolva, illetve folyamatos korlátlan fűtés fog termelni magasabb a hőmérséklet, így kérjük, ne használja hosszú ideig, vagy hagyja felügyelet nélkül. Ha nem bánod, kérjük, használja a hőmérséklet-szabályozó. :

Hasonló ajánlatok