Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Egész szám 0.00
Számítógép Kipufogó Csatlakozó G1/4 Air Kipufogó Csatlakozó Felszerelése a Számítógép vízhűtés Rendszer Számítógép-Védelem, Víz Hűtés Dugó(红色)

Számítógép Kipufogó Csatlakozó G1/4 Air Kipufogó Csatlakozó Felszerelése a Számítógép vízhűtés Rendszer Számítógép-Védelem,

HUF 7695.00
 

Elérhető
Áruk mennyisége

Gyönyörű kivitelezés pedig minőségi.A gabona, a súrlódás nem kap ki a kezét.A szál tiszta, feszesebb.Kiváló minőségű sárgaréz anyagból, tartós.Nyomógomb a levegő áramlását, ami segít kiegyenlíteni a légnyomás a víz hűtési rendszer.Jellemzők : 1. Gyönyörű kivitelezés pedig minőségi. 2. A gabona, a súrlódás nem kap ki a kezét. 3. A szál tiszta, feszesebb. 4. Kiváló minőségű sárgaréz anyagból, tartós. 5. Nyomógomb a levegő áramlását, ami segít kiegyenlíteni a légnyomás a víz hűtési rendszer.Specifikáció : Modell : PM-JS-PQDT1 Anyag : Réz-Szín : Kék, Piros (opcionális) Menet : G1/4 hőelvezetés Típusa : vízhűtés termékek Méret : 2 cm/0.8" átmérője 1cm/0.4" vastagságú (nem tartalmazza szál) a Termék súly : 14.5 g-os Csomag lista : 1 * Kipufogó Csatlakozó.

Az ajánlat jellemzői

Hasonló ajánlatok